Veelzijdig

Vakmanschap

Creativiteit centraal

Ben je op zoek naar dat tikkeltje extra? Laat je verrassen door de creatieve ontwerpen van form interieur. 

We geloven dat creativiteit in de vingers zit en daarom nemen we de tijd om onze ambachtelijke technieken te perfectioneren. Elk stuk wordt met de hand gemaakt en afgewerkt tot de fijnste details.

De mogelijkheden variëren van eigentijds tot klassiek, en we vinden het belangrijk om te blijven innoveren. We gebruiken daarom niet alleen traditionele materialen zoals hout en staal, maar ook nieuwe materialen en technologieën om elk ontwerp nog unieker te maken.

We letten niet enkel op esthetiek, maar laten het ontwerp een verhaal vertellen. Een verhaal over de passie voor creativiteit en onze toewijding aan vakmanschap. Bij form interieur geloven we dat een meubelstuk meer is dan alleen een object – het is een kunstwerk dat ons dagelijks leven verrijkt.

Passie voor het vak

We ademen passie voor ons vak. Het team van vakmensen staat bekend om hun oog voor detail en feilloos gevoel voor esthetiek. Wij zijn betrokken bij elk aspect van jouw interieurdroom en laten niets aan het toeval over. Denkers die steeds streven naar perfectie en het onderste uit de kan halen voor elke opdracht. form interieur rust niet totdat we vol bewondering kunnen genieten van het eindresultaat.

Totaalpartner

Bij ons ben je aan het juiste adres voor interieuroplossingen en maatwerk. form interieur is gespecialiseerd in het bewerken van alle denkbare houtsoorten. We combineren deze graag met materialen als aluminium en staal. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise leveren we op maat gemaakte oplossingen die jouw interieurdromen overstijgen.

Naast onze houtbewerkingsactiviteiten beschikken wij ook over onze eigen lakkerij, waardoor wij het maatwerk kunnen opleveren in elke gewenste kleur of afwerking. 

Ook hebben wij een team van professionals die zich bezighouden met sanitair en pleisterwerk. Hierdoor bieden we complete service aan en kunnen wij jouw project van begin tot het einde realiseren, inclusief alle afwerkingen.

De meest persoonlijke werkwijze

Bij form interieur hechten we veel belang aan een persoonlijke benadering. Ontdek de vijf stappen van form interieur. Een aangenaam kennismakingsgesprek, een gedetailleerd ontwerp op maat van de klant, een transparante offerte na goedkeuring van het ontwerp, de realisatie van het project in ons atelier en ten slotte de plaatsing van het interieur bij de klant thuis.

Je mag gerust zijn

Persoonlijk advies

Ambacht tot in de details

form interieur staat voor advies op maat. Geen moeilijk vakjargon, maar wel klare taal. Met kennis van zaken en jarenlange ervaring verkrijg je oprecht advies. Van A tot Z kun jij rekenen op onze eerlijkheid.

 

Elk project is tot in de details uitgewerkt. We denken aan de gewenste materiaalkeuze tot de meest optimale afwerkingsgraad. Met gevoel voor verfijning en liefde voor het vak werken we het interieur tot in de puntjes af.

Praktisch & creatief

Een praktische maatkast of eerder een parel van een eyecatcher? form interieur zorgt voor een duidelijke visualisatie en de optimale uitwerking.

Tijdloze klasse

form interieur maakt jouw interieur op maat van jouw levensstijl. Je geniet steeds van één aanspreekpunt doorheen het volledig traject. Je geniet jaren van het vakmanschap.

Graag persoonlijk advies?

Bij form interieur staan we klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw interieurdroom met persoonlijk advies en begeleiding. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw interieur naar een hoger niveau kunnen tillen.